top of page

QUALMARK - medlem af ESPEC-gruppen

HALT/HASS anvendes af udviklere og producenter af elektroniske og elektriske apparater og gør det muligt at sikre højere pålidelighed af produkter og dermed færre kundeoplevede problemer og lavere reklamationsomkostninger.

De metoder og testløsninger, som Qualmark gennem 30 år har udviklet og raffineret til HALT/HASS-test, hjælper markedsførende producenter af elektronik til forskellige anvendelser som for eksempel mediko, automotive, militær og aerospace til at sende mere holdbare produkter hurtigere på markedet, samtidig med at uforudsete udviklings- og garantiomkostninger minimeres.

Qualmarks HALT/HASS-skabe anvender en kombination af omni-aksiel bredspektret vibration, ekstreme temperaturer og ekstreme temperaturgradienter til at accelerere og stimulere konstruktionssvagheder til at vise sig som defekter i løbet af kort tid. Dette sætter udviklingsingeniøren i stand til at øge konstruktionens styrke og pålidelighed tidligt i udviklingsfasen.

Qualmarks HALT/HASS-skabe fås i vidt forskellige størrelser og med en meget bredt udvalg af optioner og tilvalgsydelser. Ethvert behov kan tilgodeses og enhver løsning kan skræddersys til kunden.

Afhængigt af den valgte model kan temperaturen styres i et område helt op til -100...+250 °C og vibrationsniveauet kan nå op over 70 gRMS, og temperaturcykling kan udføres ved hastigeder på mere end 60 °C pr. minut.

Det mindste HALT/HASS-skab er Typhoon 1.5, som anvendes til HALT på printkort og mindre produkter. Det største HALT/HASS-skab er Typhoon 8.0, som anvendes til test og screen af produkter på op til 2,4 m længde.

HASS-skabet QFusion rummer i alt seks små HASS-testpladser i samme skab og giver maksimal screeningkapacitet kombineret med lavest mulige omkostning pr. udført test.

Kontakt RELIAS for at findet det HALT/HASS-skab, der passer til jeres behov og for rådgivning om, hvordan infrastrukturen omkring et HALT/HASS-skab skal indrettes for at optimere brugen af skabet.

Qfusion hjemmeside.png
New Qualmark-logo no text- small.jpg
Halt hass til hjemmeside.png

Qualmark Corp. 

 

Qualmark blev i 2017 overtaget af ESPEC. Qualmark har dog stadig hovedkvarter i Denver, Colorado, USA, og er vidensførende producent af HALT/HASS-skabe.

RELIAS  forhandler Qualmarks produkter i Danmark, Norge og Sverige.

Typhoon 3 hjemmeside.png
HASA-test QFusion

Til løbende screening i produktionlinien. Temperaturområde -60...+120 °C og vibrationsniveau 5...40 gRMS.

OVTT - vibrations-bord

Stand-alone omni-aksielt vibationsbrod i to størrelser.

Typhoon-serien

Med temperaturområde på -100...+250 °C, vibrationsbord fra 45x45 cm op til 254x122 cm og omniaksiell vibration 5...75 gRMS.

bottom of page