START          PRODUKTER          NYHEDER          KONTAKT          OM RELIAS
ENG

ENABLING
EXCELLENCEKlik på den producent, du er interesseret i, eller scroll ned ad siden og se, hvad vi har på produktprogrammet.

HALT & HASS
Qualmark Corp, USA
Klima & temperatur
ESPEC Corp., Japan
Klima & temperatur Binder, Tyskland
Ovne & inkubatorer Zhicheng Instruments, Kina
Korrosion & UV / sollys
Co.Fo.Me.Gra. srl, Italien
Vibrationstestsystemer Dongling Technology, Kina
Vibrationscontrollere
Dynatronic Corp., Kina
Accelerometre og måleforstærkere
VIP Sensors, USA
Skærmrum, EMC-rum
MVG-EMC, Storbritannien
Variable AC- & DC-forsyninger
Behlman Electronics, USA
Test af elinstallationer
Sonel, Polen

Ud for hver producent er der links til yderligere oplysninger om producenten og produkterne. Du kan også få flere oplysninger  ved at sende en email, ringe eller kontakte os via denne kontaktformular.

HALT & HASSQualmark er hjemmehørende i Denver, Colorado, USA, og er vidensførende producent af HALT/HASS-skabe.

RELIAS  forhandler Qualmarks produkter i Danmark, Norge og Sverige.


RESSOURCER
www.qualmark.com
Online produktoversigt
PDF-produktkatalog

QUALMARK CORP.
__________________________________
HALT/HASS anvendes af udviklere og producenter af elektroniske apparater og gør det muligt at sikre højere pålidelighed af dine produkter og dermed færre kundeoplevede problemer og lavere reklamationsomkostninger.
De metoder og testløsninger, som Qualmark gennem 20 år har udviklet og raffineret til HALT/HASS-test, hjælper markedsførende producenter af elektronik til forskellige anvendelser som for eksempel mediko, automotive, militær og aerospace til at sende mere holdbare produkter hurtigere på markedet, samtidig med at uforudsete udviklingsomkostninger minimeres.
Qualmarks HALT/HASS-skabe anvender en kombination af omni-aksiel bredspektret vibration, ekstreme temperaturer og ekstreme temperaturgradienter til at accelerere og stimulere konstruktionssvagheder til at vise sig som defekter i løbet af kort tid. Dette sætter udviklingsingeniøren i stand til at øge konstruktionens styrke og pålidelighed på et tidligt tidspunkt i udviklingsfasen.
Qualmarks HALT/HASS-skabe fås i vidt forskellige størrelser og med en meget bredt udvalg af optioner og tilvalgsydelser. Ethvert behov kan tilgodeses og enhver løsning kan skræddersys til kunden.
Afhængigt af den valgte model kan temperaturen styres i et område helt op til -100...250 C og vibrationsniveauet kan nå op over 70 g RMS.
Det mindste HALT-skab er HawQ, som anvendes til HALT på printkort og mindre produkter. Det største HALT/HASS-skab er Typhoon 8.0, som anvendes til test og screen af produkter på op til 2,4 m længde. Og Typhoon-serien starter med Typhoon 1.5, som har et vibrationsbord, der er 45 cm på hver led.
HASS-skabet QFusion rummer i alt seks små HASS-testpladser i samme skab og giver maksimal screeningkapacitet kombineret med lavest mulige omkostning pr. udført test.

            
HawQ                                                        QFusion

                   
Typhoon 3.0                                                        Typhoon 1.5


KLIMA & TEMPERATURESPEC er hjemmehørende i Osaka, Japan, og har fabrikker flere steder i Japan, Kina og USA.

RELIAS  forhandler ESPECs produkter i Danmark, Norge og Sverige.


RESSOURCER
www.espec.co.jp


ESPEC CORP.

__________________________________
ESPEC Corp. er ekspert i miljøsimulering og accelereret, termisk test. ESPEC udvikler og fremstiller temperaturskabe, klimaskabe og termochokskabe af uovertruffen kvalitet.

Markedets højeste kvalitet kombineret med enestående anvendelighed gør ESPECs pålidelige skabe til en sikker investering i mange års testkapacitet.

ESPECs produktlinier omfatter:
- Temperaturskabe (-70…+180 °C, 20…1.800 liter)
- Klimaskabe  (10…98% RH, -70…+180 °C, 20…1.800 liter)
- Walk-in temperatur- og klimakamre fra 4 m3 og opad
- Air-to-air temperaturchokskabe fra 11 liter og opad
- Liquid-to-liquid temperaturchokskabe

ESPECs produktprogram er uhyre bredt, og herunder vises oversigten over nogle af de mest populærer skabstyper. Kontakt RELIAS Engineering for yderligere oplysninger og for udvælgelse af netop dén løsning, du har brug for.

Platinous J: Type 3, 4, 2 & 1 (fra venstre)

Platinous J-serien